Top 15 Địa chỉ bán nguyên liệu làm trà sữa trân châu uy tín

Rate this post

Në ditët e sotme çaji i qumështit po rritet dhe po bëhet një pije e preferuar e shumë të rinjve. Prandaj, modeli i dyqanit të çajit të qumështit është me të vërtetë fitimprurës për shumë investitorë. Përveç krijimit të një marke, përbërësish të shijshëm, garantimi i sigurisë ushqimore është i një rëndësie të madhe.

Ndoshta ju jeni të interesuar

15 vendet kryesore për të shitur përbërës për të bërë çaj prestigjioz me qumësht perla

Në vijim POS365 Ne do t’ju dërgojmë sot adresa me reputacion për shitjen e përbërësve për të bërë çaj me qumësht perla në qytetet kryesore. Ju mund të konsultoheni dhe të importoni mallra menjëherë.

I. Cilët janë përbërësit e çajit me qumësht?

 • Çaji: Këto mund të përmenden si çaj i kuq / çaj i zi, çaj oolong, çaj jeshil / çaj jeshil, çaj jeshil Thai matcha, çaj jasemini, ..
 • Qumështi: Qumësht i freskët, qumësht pluhur dhe qumësht i konservuar i ëmbëlsuar, qumësht i plotë Frischli,
 • Perla: Perla e Zeze, Perla e Bardhe/Perla Perla, Perla e Arte, Perla e Karamelit, Perla e Sheqerit te Zi etj.
 • Pelte e gatshme: Pelte me perla sot është shumë e ndryshme nga pelte frutash kristali, pelte kokosi, pelte me shije të plotë, …
 • Erëz: Zakonisht në formë pluhuri, shurupi, aromatizues të marinuar paraprakisht në çaj dhe përbërësi aromatizues më i njohur sot është sheqeri i zi.
 • Përbërës të tjerë: Tortë flan, sheqer kaf, sheqer të bardhë të grimcuar, kube akulli,…

Cilët janë përbërësit e çajit me qumësht?

Cilët janë përbërësit e çajit me qumësht?

II. Ku të blini përbërës për të bërë çaj qumështi në qytetin Ho Chi Minh?

Në Ho Chi Minh City, ju mund të blini përbërës për të bërë çaj qumështi në 9 adresat e mëposhtme:

2.1. Përbërësit e çajit të qumështit Xuan Thinh

Materialet e çajit të qumështit Xuan Thinh ofrojnë një gamë të plotë përbërësish nga Topping, çaji qumësht pluhur, perla, çaj, etj. Përveç kësaj, çmimi me shumicë është gjithashtu relativisht i përballueshëm, i përshtatshëm për modele të vogla çaji qumështi.

Përbërësit e çajit të qumështit Xuan Thinh

Përbërësit e çajit të qumështit Xuan Thinh

Adresë: 22-24 Hoa Phuong, Ward 2, Phu Nhuan District, Ho Chi Minh City

Faqja e internetit:

Faqe fansash:

Numri i telefonit: 028.3517.6699

2.2. Supermarketi i përbërësve

Supermarketi i materialit aktualisht zotëron një zinxhir prej 4 dyqanesh që ofrojnë përbërës të sigurt, me reputacion dhe cilësi të çajit të qumështit. Në mënyrë të ngjashme, me çmime të buta me shumicë, kjo është adresa që shumë dyqane çaji qumështi i besojnë bashkëpunimit.

Tham Khảo Thêm:  Khám phá... Những bà nội trợ kiểu Mỹ

Supermarketi i përbërësve

Supermarketi i përbërësve

2.3. Safe King Co., Ltd

Përveç furnizimit me materiale për përgatitjen e çajit prestigjioz të qumështit, King Safe Co., Ltd ofron gjithashtu mjete dhe makineri moderne dhe të sigurta për prodhimin e çajit të qumështit. Na kontaktoni tani.

Safe King Co., Ltd

Safe King Co., Ltd

 • Adresë: 08 Rruga Le Tan Quoc, Lagjja 13, Distrikti Tan Binh, HCMC.

 • Faqja e internetit:

 • Linja telefonike: 028 6270 8787 – 0987 013 502

2.4. Lende e pare, lende e paperpunuar

Ky është një furnizues që ju jep paqe mendore se si planifikoni të përdorni kapitalin tuaj. Përbërësit për përgatitjen e çajit me qumësht këtu janë renditur qartë, dhe ju mund të zgjidhni lehtësisht.

Lende e pare, lende e paperpunuar

Lende e pare, lende e paperpunuar

 • Adresë:

  • Dyqani 1: 16CT Tam Dao, Ward 15, District 10, HCMC

  • Dyqani 2: Rruga 45 Nr 101, Reparti 06, Rrethi 4, Qyteti. Qyteti Ho Chi Minh

 • Faqja e internetit:

 • Faqe fansash:

 • Telefoni: 0912.551.039 | 089.99.9018

2.5. Kompania Vietnameze e Kafesë – Barista më e mirë

Kompania Viet Coffee jo vetëm që ofron përbërës të kafesë, por gjithashtu siguron përbërës për të bërë një filxhan të plotë çaji qumështi.

Kompania Vietnameze e Kafesë - Barista më e mirë

Kompania Vietnameze e Kafesë – Barista më e mirë

 • Adresë: 971 Tran Xuan Soan, Tan Hung Ward, District 7, City. Qyteti Ho Chi Minh

 • Faqja e internetit:

 • Linja telefonike: 028.6660.5898

2.6. Përbërësit e çajit të qumështit Le Gia

Le Gia Milk Tea Ingredients është një adresë e rregullt me ​​shumë promovime tërheqëse për pronarët e dyqaneve. Pra, ky është furnizuesi ideal që ju të zgjidhni.

Përbërësit e çajit të qumështit Le Gia

Përbërësit e çajit të qumështit Le Gia

 • Adresë: 29 Huynh Thien Loc, Hoa Thanh, Tan Phu, Ho Chi Minh

 • Faqja e internetit:

 • Faqe fansash:

 • Telefoni: 0938 666 200

2.7. Përbërësit për çajin e qumështit Thao Vy

Dyqani i materialeve të çajit të qumështit Thao Vy është furnizuesi kryesor i përbërësve të çajit të qumështit në qytetin Ho Chi Minh. Ofron një gamë të plotë pluhurash qumështi të të gjitha llojeve, çaj të zi, shurup, pelte të gatshme, perla me shije kafeje, perla me shije kungujsh, perla me sheqer të zi dhe këmbë të bardha buallie etj.

Përbërësit për çajin e qumështit Thao Vy

Përbërësit për çajin e qumështit Thao Vy

 • Adresë: 71/23/10/13 Rruga nr. 1, Zona e banimit Nam Hung Vuong, Lacja An Lac, Distrikti Binh Tan, Qyteti Ho Chi Minh

 • Faqja e internetit:

 • Linja telefonike: 028 2253 0523

2.8. Përbërësit për të bërë VinBar

Vinbar është një vend për të ndihmuar ata që synojnë të hapin një dyqan çaji qumështi në Binh Thanh, nuk duhet të mendojnë se ku të importojnë përbërës. Këtu ofrohen çajra, mbushje, qumësht të plotë dhe me cilësi të lartë.

Përbërësit për të bërë VinBar

Përbërësit për të bërë VinBar

 • Adresa: 758/28/26 Sovjetik Nghe Tinh, Ward 25, Binh Thanh District, Ho Chi Minh City

 • Faqja e internetit:

 • Faqe fansash:

 • Linja telefonike: 096 264 65 11

2.9. Përbërësit e çajit të qumështit të krahëve

Wings Milk Tea Ingredients është furnizuesi kryesor i përbërësve profesionistë dhe prestigjioz në Vietnam. Ofron shurupe, pluhura aromatizues, perla të bardha, çajra… me të gjitha llojet, shijet dhe përmasat. Jeni të lirë të importoni materiale që i përshtaten modelit tuaj të biznesit.

Tham Khảo Thêm:  Toàn tập cách sử dụng Google Drive từ A đến Z

Përbërësit e çajit të qumështit të krahëve

Përbërësit e çajit të qumështit të krahëve

 • Adresë:

  • 1N Binh Gia, Ward 13, Tan Binh District, City. Ho Chi Minh

  • Nr. 780 Minh Khai, Vinh Tuy, Hai Ba Trung, Hanoi

 • Facebook:

 • Faqja e internetit:

 • Linja telefonike: 033,359.9999 & 0243,215.1186

III. Adresa për të shitur përbërësit për të bërë çaj me qumësht perla Hanoi

3.1. Përbërësit për çajin Abby Milk

Abby Milk Tea Ingredients është një burim i njohur i pjekjes, gatimit dhe përzierjes së përbërësve me një sërë dyqanesh në Hanoi. Abby është e angazhuar për të garantuar sigurinë dhe higjienën ushqimore, me origjinë të qartë.

Përbërësit për çajin Abby Milk

Përbërësit për çajin Abby Milk

3.2. Përbërësit e çajit të qumështit Vietblend

Përbërësit e çajit të qumështit Vietblend janë aktualisht distributori ekskluziv i shumë markave të famshme botërore. Ky është furnizuesi i përbërësve për kompanitë e mëdha të çajit të qumështit. Të gjitha lëndët e para importohen origjinale, me cilësi të lartë.

Përbërësit e çajit të qumështit Vietblend

Përbërësit e çajit të qumështit Vietblend

 • Adresë: Nr. 10/1, korsia 55 Huynh Thuc Khang, Lang Ha Ward, Dong Da District, Hanoi

 • Telefoni: 1900 6948 (dega 2) & 0964 699 686

 • Facebook:

 • Faqja e internetit:

3.3. Përbërësit e çajit të qumështit Viet Tuan

Përbërësit e çajit të qumështit Viet Tuan janë liderët në Hanoi, të specializuar në ofrimin e përbërësve me cilësi të lartë, duke garantuar siguri dhe higjienë për dyqanet e çajit të qumështit. Këtu shet një gamë të plotë të përbërësve të çajit të qumështit me çmime jashtëzakonisht të volitshme për klientët. Përveç kësaj, Viet Tuan ofron gjithashtu të gjitha llojet e pajisjeve të përpunimit, duke plotësuar nevojat për hapjen e dyqaneve të çajit të qumështit të pronarëve të bizneseve.

Përbërësit e çajit të qumështit Viet Tuan

Përbërësit e çajit të qumështit Viet Tuan

 • Adresë: Nr. 2, Alley 102 Hoang Dao Thanh, Kim Giang, Thanh Xuan, Hanoi

 • Telefoni: 0982 843 988 & 0979 028 928 & 0965 732 675

 • Facebook:

 • Faqja e internetit:

3.4. HorecaVN

HorecaVN është një markë e vjetër që shpërndan përbërës në tregun e Hanoi. Çdo produkt HorecaVN është i përkushtuar të ofrojë produkte origjinale të cilësisë së lartë për dyqanin tuaj të çajit të qumështit.

HorecaVN

HorecaVN

 • Adresë: Nr. 48, Lane 279 Doi Can, Ba Dinh, Hanoi

 • Telefoni: 0919 906 266

 • Facebook:

 • Faqja e internetit:

IV. Bleni përbërës për të bërë çaj qumështi në faqen e tregtisë elektronike

4.1. Lo-furnizimi

Lo-Supply është një faqe interneti që ofron shpërndarje me shumicë të përbërësve për restorante, restorante dhe pika të tjera ushqimore dhe pijesh. Lo-supply ofron shumicën e përbërësve për përgatitjen e çajit me qumësht nga perlat, shurupet, salcat, smoothies, çajrat dhe kafetë, qumështi i kondensuar, frutat e konservuara, etj. Të gjithë artikujt në Lo-furnizimi janë të importuara. Direkt nga prodhuesi cilësi, e shijshme.

Lo-furnizimi

Lo-furnizimi

 • nebsite:

 • Adresë: Shoqëria Aksionare Lozi Vietnam – Ndërtesa Lu Gia, Kati 4 – 70 Lu Gia – F.15 – District11 – Qyteti. Ho Chi Minh

 • Linja telefonike: 0936.874.607

4.2. Shopee

Shopee është një faqe e-commerce që shet një sërë artikujsh nga moda në teknologji. Këtu Shopee shet gjithashtu përbërës të përdorur për të bërë çaj qumështi. Kur blini përbërës që duhet të kurseni, shkoni te Shopee. Kushtojini vëmendje origjinës dhe përbërësve, shmangni blerjen e atyre të gabuar.

Tham Khảo Thêm:  PPE trong kế toán là gì? Tầm quan trọng PPE trong doanh nghiệp

Shopee

Shopee

 • Faqja e internetit:

 • Adresë: Kati i 28-të, Ndërtesa Lotte Center Hanoi, 54 Lieu Giai, Cong Vi Ward, District Ba Dinh, Hanoi

 • Linja telefonike: 19001221

V. Shënime kur zgjidhni përbërësit për të bërë çaj qumështi

Për të importuar materiale për të bërë çaj qumështi pa hasur në produkte të cilësisë së dobët dhe për të menaxhuar më mirë depon e lëndës së parë. Kushtojini vëmendje sa vijon:

5.1. Kur zgjidhni çajin

Ekzistojnë dy lloje të njohura çaji në treg: çaji i pjekur dhe qese çaji. Çdo varietet ka karakteristikat e veta dhe shijet e ndryshme.

 • Çaj i pjekur Do të duhet më shumë kohë dhe përpjekje për t’u përgatitur, por do të japë një shije më të pasur. Kur kombinoni lloje të ndryshme çaji, do të krijoni shijen tuaj unike.

 • Çaj në formë qese filtri është më i përshtatshëm dhe më i lehtë për t’u gjetur në tregun vietnamez. Avantazhi është se nuk keni nevojë të dini shumë receta për të pasur një pije të shijshme. Megjithatë, shija nuk është e fortë.

Kur zgjidhni çajin

Kur zgjidhni çajin

Merrni iniciativën për të zgjedhur çajra të markës për të garantuar higjienën dhe sigurinë e ushqimit. Përqendrohuni te receta për t’u siguruar që të përfitoni sa më shumë nga shija e çajit.

5.2. Kur zgjidhni qumësht

Pronarët e bizneseve mund të përdorin qumësht pluhur, qumësht të freskët ose qumësht të kondensuar në varësi të preferencave të tyre. Çdo varietet do të ketë shije, lëndë ushqyese dhe çmime të ndryshme. Sot ka shumë dyqane çaji qumështi që kombinojnë lloje të ndryshme qumështi për të krijuar shijen e tyre unike. Por kjo nuk është aspak e lehtë, duhet të studiosh shumë.

Kur zgjidhni qumësht

Kur zgjidhni qumësht

5.3. Përzgjedhja e softuerit të shitjeve për të menaxhuar magazinat e dyqaneve të çajit të qumështit

Kur hyjnë pronarët e dyqaneve, shqetësimi kryesor është se si të menaxhohet pa humbje një sasi kaq e madhe përbërësish. Zgjidhja është përdorimi Softuer për menaxhimin e kafeneve POS365. POS365 i sjell dyqanit tuaj të çajit me qumësht një sërë shërbimesh të tilla si:

 • POS365 Menaxho statusin e inventarit, njofto datën e skadimit

 • Futni të dhëna dhe kërkoni ushqimin dhe përbërësit me saktësi dhe shpejtësi.

 • Raportoni të ardhurat sipas ditës, muajit, tremujorit, vitit me saktësi, shpejt dhe lehtë për të parandaluar humbjen.

 • Analiza e shitjeve, duke ndihmuar pronarët e bizneseve të njohin pikat e forta dhe të dobëta të tyre.

 • Optimizoni procesin e porosive, lidhni kamerierët me kuzhinën dhe banakierin

 • Krijo kombinime, oferta shpejt.

 • Pagesa me shumë mënyra, e saktë, e shpejtë

 • Menaxhoni inventarin, optimizoni procesin e porosisë dhe bëni pagesa me shumë metoda shpejt dhe saktë.

Përzgjedhja e softuerit të shitjeve për të menaxhuar magazinat e dyqaneve të çajit të qumështit

Përzgjedhja e softuerit të shitjeve për të menaxhuar magazinat e dyqaneve të çajit të qumështit

15 vendet kryesore për të shitur përbërës për të bërë çaj prestigjioz me qumësht perla

përmbledhje

Shpresoj se Adresa per shitjen e perberesve per pergatitjen e cajit me qumesht perla që ju dërgojmë do t’ju ndihmojë të zgjidhni problemin e importit të mallrave për çajtoren tuaj të qumështit. Paç fat!

Burimi: https://nhaxinhplaza.vn
Kategoria: Konsulencë

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 15 Địa chỉ bán nguyên liệu làm trà sữa trân châu uy tín . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Còn Bao Nhiêu Ngày Nữa Đến Noel 2023? Đếm Ngược Lễ Hội Giáng Sinh

Bạn có từng tự hỏi rằng còn bao nhiêu ngày nữa đến Noel 2023? Ngày đặc biệt ấy đã gắn liền với niềm vui, ấm áp gia…

Đặc điểm, Ý nghĩa, Cách trồng và chăm sóc

Hoa đồng tiền với vẻ đẹp tuyệt vời và ý nghĩa sâu sắc, trở thành món quà tuyệt hảo để tặng cho người thân, bạn bè và…

41+ Mẫu nhà vệ sinh hiện đại bậc nhất 2023

Bạn đang lên ý tưởng xây dựng nhà vệ sinh hiện đại, thay đổi kết cấu phòng tắm nhỏ trở nên đẹp sang trọng và tinh tế…

5 Cách Thông Tắc Vệ Sinh Bồn Cầu Bị Nghẹt NHANH NHẤT, HIỆU QUẢ

Đây là cách thông nhà vệ sinh bị tắc, chữa tắc bồn cầu khá hiệu quả, phù hợp cho các trường hợp bị tắc bồn cầu nhẹ….

Cách diệt mối tận gốc tại nhà hiệu quả. Top thuốc diệt mối an toàn

1. Mối xuất hiện ở đâu? Mối thích gỗ, vì trong gỗ có Cellulose – chất dinh dưỡng cần thiết cho sự sống của chúng. Do đó,…

Tất tần tật về cây hương thảo: Đặc điểm, ý nghĩa và công dụng

1. Giới thiệu về cây hương thảo Cây hương thảo Rosemary – chính xác là một loại thảo mộc thuộc họ bạc hà. Điều thú vị là…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *