Cắt mí bao nhiêu tiền? Giá cắt mí mắt ưu đãi 2023

Rate this post

Kirurgjia e qepallave është një operacion relativisht i thjeshtë për të ndihmuar gratë të kenë sy më të mëdhenj dhe më tërheqës. Përveç çështjeve që shumë njerëz pyesin si a është e sigurt prerja e qepallave, ku është e sigurt prerja e qepallave? Sa kushton operacioni i qepallave? gjithashtu mori shumë vëmendje. Pra, le të gjejmë përgjigjen me Linh Anh në artikullin më poshtë.

1. Sa kushton operacioni i qepallave?

Zbukurimi i syve me metoda kozmetike është bërë jashtëzakonisht i popullarizuar me kozmetologët modernë. Rrjedhimisht, një sërë teknologjish të avancuara lindën për të plotësuar këtë nevojë, prej të cilave kirurgjia e qepallave konsiderohet një shërbim tipik, i thjeshtë dhe i përshtatshëm për pothuajse të gjithë.

Kirurgjia e qepallave do të ndikojë drejtpërdrejt në zonën e sipërme të qepallave, duke krijuar kështu një palosje të re të qepallave duke hequr lëkurën e tepërt dhe yndyrën e tepërt. Ky konsiderohet një operacion i vogël që është mjaft i thjeshtë dhe zhvillohet butësisht dhe shpejt.

Kështu që Sa kushton operacioni i qepallave?? Kjo gjithashtu varet nga shumë faktorë të ndryshëm. Zakonisht, sa kushton operacioni i qepallave do të variojë 9,000,000 VND deri në 35,000,000 VND, varet nga teknika dhe gjendja e syve. Ka kushte të vështira ose operacion të dyfishtë të qepallave, sigurisht që do të ketë një çmim më të lartë.

Sa kushton operacioni i qepallave - Instituti Ndërkombëtar i Estetikës Linh Anh
Kostoja e operacionit të qepallave duke filluar nga 9 milion në 35 milion VND

2. Çmime për kirurgjinë e qepallave

Aktualisht, spitalet estetike dhe sallonet e bukurisë ofrojnë një sërë shërbimesh të kirurgjisë së qepallave për t’iu përshtatur nevojave dhe dëshirave të çdo klienti për bukurinë. Mund të konsultoheni lista e çmimeve për prerjen e qepallave Çdo lloj në treg është si më poshtë:

SHËRBIMI KIRURGJIA E PARË (VND) Ri-kirurgji (VND) Kirurgji standarde koreane e qepallave 9 milion – 17 milion Kirurgji tajlandeze e qepallave 8 milion – 15 milion Kirurgji e qepallave te kombinuara me qepa dhjamore 15 milion – 22 milion Kirurgjia e dyfishte e qepallave 15 milion – 20 milion Ngritja e vetullave 7 milion – 13 milion Operacioni i dyfishte i qepallave strukture e veshtire e syve 25 milion – 35 milion Trajtimi i ptozës (qepalla e sipërme) 25 milion – 45 milion 45 milion – 55 milion PT trajtim për ptosis (1 anë) + heqja e syrit (1 anë) 20 milion – 35 milion 40 milion – 55 milion Trajtimi i pjesës së sipërme ngjeshja e qepallave 17 milionë – 30 milionë 30 milionë – 40 milionë Heq dhjamin e tepërt të lëkurës në qepallën e sipërme 6 milionë – 17 milionë 15 milionë – 30 milionë Heq dhjamin e tepërt të lëkurës në qepallën e sipërme + ngritjen e bishtit të qepallës 10 milionë – 25 milionë 20 milionë – 30 milionë Kirurgjia e qepallave + transplantimi i thellë i yndyrës orbitale 25 milion – 40 milion 40 milion – 55 milion PT Transplantimi i yndyrës së thellë orbitale (1 anë) + operacioni i syve (1 anë) 20 milion – 35 milion 25 milion – 45 milion Kirurgjia e syrit të madh 15 milion – 45 milionë 30 milionë – 50 milionë Kirurgjia e syrit të madh (1 anë) + operacioni i syrit (1 anë) 10 milionë – 35 milionë 30 milionë – 45 milionë Ri-kirurgjia Kirurgjia e qepallës së sipërme Hera e parë 20 milionë – 40 milionë Operacioni i dytë i qepallës së sipërme sërish 35 milion – 50 milion Operacioni i qepallës së sipërme përsëri hera e tretë 40 milion – 60 milion Vetulla të varura 5 milion – 15 milion 10 milion – 18 milion Liftim endoskopik i vetullave 4x 30 milion – 50 milion 40 milion – 60 milion Ngritje vetullash me nenexhik 15 milion – 30 milion E verdha heqja e tumorit (1 qepallë e sipërme ose e poshtme) 3 milion – 5 milion

Tham Khảo Thêm:  Top 10 Spa chăm sóc da & làm đẹp uy tín nhất tại Hà Nội

3. Faktorët që ndikojnë në çmimin e kirurgjisë së qepallave

Siç u përmend më lart, Sa kushton operacioni i qepallave? Gjithashtu varet nga shumë faktorë si adresa estetike e operacionit të qepallave, niveli i aftësive të mjekut etj. Për ta kuptuar më mirë, referojuni informacionit të mëposhtëm:

3.1 Vendndodhja estetike

Kostoja e operacionit të qepallave midis objekteve kozmetike është e ndryshme për shkak të cilësisë së ndryshme të shërbimit. Ka shumë njerëz që kanë një mentalitet të lirë, ndaj shpesh shkojnë në adresa estetike jocilësore për të kryer shërbime të lira që reklamohen shumë. Kjo sjell rreziqe të tilla si estetika e dëmtuar, efekte edhe më të rënda shëndetësore.

Për t’u siguruar që keni sy të bukur dhe qepallat natyralisht të bukura, duhet të shkoni në spitale dhe institucione kozmetike me reputacion që sigurojnë cilësi si dhe faktorë të tillë si licencimi nga Ministria e Shëndetësisë për të vepruar. , mjekë të kualifikuar dhe me përvojë, ambiente moderne, ….

Sigurisht, kostoja e bukurisë në këto vende do të jetë pak më e lartë, por ju mund të jeni të sigurt për cilësinë e shërbimit dhe sigurinë kur dërgoni bukurinë këtu. Përveç kësaj, sytë janë një pjesë jashtëzakonisht e rëndësishme dhe shumë e prekshme, kështu që kryerja e operacionit të qepallave në mënyrë të sigurtë do t’i mbrojë sytë tuaj.

Sa kushton operacioni i qepallave - Instituti Ndërkombëtar i Estetikës Linh Anh
Institucionet me reputacion do të kenë tarifa më të larta shërbimi

3.2 Kualifikimi i mjekut

Disa kozmetologë ofrojnë shërbime me kosto të ulët në krahasim me bazën e zakonshme, shpesh nuk garantojnë nivelin e aftësive ose përvojën e mjekut në profesion. Madje shumë vende kanë mjekë që praktikojnë pa certifikatë, diplomë formale ose pa trajnim në kirurgjinë plastike.

Mjekët me kualifikime të larta profesionale priren të zgjedhin të punojnë në spitale dhe institucione kozmetike prestigjioze dhe cilësore. Pra mjekët që zgjidhen nga shumë klientë të veçantë janë kostoja e shërbimit të prerjes së qepallave ai person do të jetë më i lartë, si një mënyrë për të demonstruar ekspertizën, aftësinë e mjekut dhe besueshmërinë e klientit.

Sa kushton operacioni i qepallave - Instituti Ndërkombëtar i Estetikës Linh Anh
Shkathtësia e lartë e mjekut garanton sigurinë dhe rezultatet e dëshiruara të operacionit të qepallave

3.3 Teknologjia e prerjes së qepallave

Shumica e spitaleve dhe objekteve kozmetike të mëdha dhe me reputacion fokusohen në investimin dhe përditësimin e teknologjisë dhe pajisjeve të avancuara të kirurgjisë së qepallave për të sjellë përvojën më të rehatshme dhe efektive për klientët. Prandaj, kostoja e shërbimeve në këto adresa do të jetë më e lartë se ajo e salloneve të vogla të bukurisë.

Nëse dëshironi të përmirësoni bukurinë tuaj me rezultate të mira, pa dhimbje apo parehati, vende të tilla janë zgjidhja perfekte për ju.

Sa kushton operacioni i qepallave - Instituti Ndërkombëtar i Estetikës Linh Anh
Teknologjia më moderne e prerjes së qepallave tarifa e shërbimit të prerjes së qepallave aq më i lartë

3.4 Gjendja e syve të klientit

Ky është një faktor që ndikon shumë në çmimin e operacionit të qepallave. Ata që kanë rënie të rëndë të qepallave, ose kanë bërë operacion të qepallave, por kanë një gabim ose dëmtim, kostoja e shërbimit është më e lartë se zakonisht.

Tham Khảo Thêm:  Tại sao không nên đọc sách ở nơi thiếu ánh ...

Mjekët specialistë shpjeguan se këto raste shpesh klasifikohen si operacione të vështira, duke kërkuar që operatori të ketë aftësi të larta teknike dhe përvojë shumëvjeçare, ndaj kostoja do të jetë më e shtrenjtë.

Kostoja e operacionit të qepallave - Instituti Ndërkombëtar i Estetikës Linh Anh
Sytë janë më të meta kostoja e operacionit të qepallave aq më i lartë

4. Shënime pas operacionit të qepallave

Përveç faktorëve të përmendur më lart, kushtimi i vëmendjes ndaj kujdesit të plagës ose çështjeve të mëposhtme për t’u vënë në dukje kontribuon gjithashtu në mënyrë të konsiderueshme për t’ju ndihmuar të keni qepalla të bukura natyrale.

4.1 Pritini qepallat ashtu siç duhet

Shumë njerëz mendojnë se sa më e madhe të jetë qepalla, aq më e bukur është. Megjithatë, sipas rekomandimeve të kozmetologëve, qepallat duhet të jenë vetëm të moderuara, në harmoni me konturet e fytyrës për të krijuar bukuri natyrore.

Qepallat që janë shumë të mëdha do t’i bëjnë sytë tuaj më pak të natyrshëm, jo ​​fleksibël dhe fytyra e përgjithshme do të bëhet më pak harmonike dhe më e vjetër. Shumë raste të rrotullimit të qepallave i bëjnë sytë më pak të mprehtë. Idealisht, duhet të konsultoheni me estetikë me përvojë për të zotëruar qepallat që janë në harmoni me fytyrën dhe natyralisht të bukura.

>> Ndoshta jeni të interesuar: Tatuazh qepallash sa? Lista e fundit e çmimeve të sprejit të qepallave 2023

4.2. Kushtojini vëmendje korrigjimit të defekteve të syve

Kirurgjia e qepallave mund të jetë një operacion i thjeshtë i vogël, por ka aftësinë për të korrigjuar plotësisht defektet e tjera. Për të pasur sy më të bukur, më të rrumbullakët dhe më të përsosur, klientët mund të zgjedhin të presin qepallat e tyre në kombinim me teknika të tjera si hapja e qosheve të brendshme dhe të jashtme të syve, lirimi i plagëve të palosjeve të qepallave, ngritja ortopedike e qepallave nëse është e nevojshme. kanë një qepallë të varur.

4.3. Mos ndërhyni shumë thellë

Sytë janë organe të ndjeshme dhe shumë të prekshme edhe nga ndikimet më të vogla. Prandaj, kirurgjia e qepallave kërkon një mjek shumë të aftë, të gjitha operacionet duhet të jenë teknikisht korrekte, të sakta dhe përfundimtare për të ndërhyrë në një mënyrë të moderuar dhe të arsyeshme.

Nëse mjeku i pret shumë thellë qepallat, mundësia e dëmtimit të syrit është shumë e lartë, së bashku me komplikime si: rrokullisje e qepallave, rrotullim të syve, sy gjysmë të mbyllur që nuk mbyllen, mundësia e dëmtimit të shikimit…

Pas operacionit të qepallave, nëse gropa e syrit është shumë e thellë, mund të jetë për shkak se mjeku ka hequr shumë lëkurë dhe yndyrë në zonën e syve. Janë të shumta rastet e klientëve me dëmtim të syve, humbje kontrolli për shkak të ndërhyrjes shumë të thellë.

Duke treguar kështu se sa e rëndësishme është që klientët të jenë të kujdesshëm në zgjedhjen e adresës së zbatimit. Për të minimizuar komplikimet, zgjidhni një klinikë kozmetike me reputacion me një ekip kozmetologësh specialistë me përvojë.

>> Artikuj të ngjashëm: Sa para? Lista e detajuar e çmimeve 2023

4.4. Dalloni midis kirurgjisë së qepallave dhe kirurgjisë së qepallave

Shumë njerëz shpesh ngatërrojnë kirurgjinë e qepallave dhe kirurgjinë e qepallave. Në fakt, këto dy metoda kozmetike për sytë kanë teknika krejtësisht të ndryshme zbatimi. Çdo metodë është e përshtatshme për çdo rast specifik dhe individual. Çdo person duhet të mësojë me kujdes të bëjë dallimin midis kirurgjisë së qepallave dhe kirurgjisë së qepallave për të zgjedhur terapinë më të përshtatshme për veten e tij.

Tham Khảo Thêm:  Sơ đồ bản vẽ điện nhà cấp 4 mái thái năm 2021 đơn giản

Kur shkoni në spitale të mëdha kozmetike ose sallone bukurie me mjekë të kualifikuar, ata do të ekzaminojnë dhe këshillojnë metodën më të përshtatshme për gjendjen e syve tuaj.

Kostoja e prerjes së syve - Instituti Ndërkombëtar i Estetikës Linh Anh
Disa shënime gjatë prerjes së qepallave

5. Linh Anh International TMV – Një adresë prestigjioze dhe e sigurt estetike e qepallave

Aktualisht TMV Linh Anh International NUK KAM Kirurgjia e qepallave, kështu që duhet të kërkoni adresa me reputacion, spitale të mëdha kozmetike për të kryer!

Në fakt, kirurgjia e qepallave është një metodë për t’i bërë sytë më të spikatur dhe më të rrumbullakosur. Por për ata që kanë frikë nga aplikimi i metodave kirurgjikale ose thjesht duan të krijojnë më shumë theks dhe t’i bëjnë sytë e tyre të mëdhenj dhe të rrumbullakosur me metoda më të buta dhe më të thjeshta, mund t’i referoheni plotësisht metodës së spërkatjes së qepallave.

Teknologjia e sigurt e tatuazheve në TMV Linh Anh

Injeksioni i qepallave është një teknikë bukurie për qepallat, specialisti do të përdorë një stilolaps me majë mikrogjilpëre për të vendosur bojën e tatuazhit në lëkurën poshtë qepallës. Nga atje, duke krijuar një kufi natyral të bukur të qepallës me një vijë jashtëzakonisht të hollë boje, duke i ndihmuar sytë të bëhen më të mëdhenj, më të thellë dhe më tërheqës.

Linh Anh International TMV u krijua në 2016, është një adresë bukurie prestigjioze dhe me cilësi të lartë në Vietnam me një sistem prej 14 objektesh të përhapura në të gjithë vendin. Kjo do të jetë padyshim një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të zbukurojnë sytë e tyre.

Efektiviteti i spërkatjes së qepallave në Linh Anh mund të përmendet si:

  • Spraji i qepallave kapërcen defektet e syve të vegjël dhe syve të vegjël duke krijuar një kufi natyral të zi në qepalla, duke i bërë sytë të duken më të thellë, vezullues dhe më tërheqës.
  • Spërkatja e qepallave të hapura ndihmon në kursimin e kohës, përpjekjes, parave, syve të bukur, të mëdhenj dhe të rrumbullakët, që zgjasin deri në 7 vjet pa frikë nga njollosja ose rrëshqitja.
  • Maja e stilolapsit që fut bojën në qepallë është vetëm 0,2 mm e gjatë, kështu që prek vetëm epidermën e syrit, koha kalon shpejt, në mënyrë të sigurt, pa dhimbje djegëse.
Sa kushton operacioni i qepallave - Instituti Ndërkombëtar i Estetikës Linh Anh
Krijoni sy të bukur me sprej për qepalla në Linh Anh

Në Linh Anh, mjeshtra me përvojë do të kryejnë drejtpërdrejt zgjatimin e qerpikëve për të garantuar siguri dhe estetikë për klientët. Pioniere në fushën e estetikës së teknologjisë së lartë, Linh Anh investon vazhdimisht në një sistem pajisjesh dhe makinerish të klasit të lartë të importuara, të specializuara në shpërndarjen direkte nga korporatat kryesore të bukurisë në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë.

Shpresoj se ky artikull ju ka ndihmuar t’i përgjigjeni pyetjes suaj Sa kushton operacioni i qepallave?. Shpresojmë që së shpejti të gjeni metodën më të përshtatshme kozmetike të qepallave për ju. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me metodën e tatuazhit të qepallave në Linh Anh, ju lutemi kontaktoni linjën telefonike 0906 933 888 për mbështetje.

Hot: Prerja e flokëve për vajza: 6 modele flokësh të bukura për bebe në 2022 – MarryBaby

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cắt mí bao nhiêu tiền? Giá cắt mí mắt ưu đãi 2023 . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Còn Bao Nhiêu Ngày Nữa Đến Noel 2023? Đếm Ngược Lễ Hội Giáng Sinh

Bạn có từng tự hỏi rằng còn bao nhiêu ngày nữa đến Noel 2023? Ngày đặc biệt ấy đã gắn liền với niềm vui, ấm áp gia…

Đặc điểm, Ý nghĩa, Cách trồng và chăm sóc

Hoa đồng tiền với vẻ đẹp tuyệt vời và ý nghĩa sâu sắc, trở thành món quà tuyệt hảo để tặng cho người thân, bạn bè và…

41+ Mẫu nhà vệ sinh hiện đại bậc nhất 2023

Bạn đang lên ý tưởng xây dựng nhà vệ sinh hiện đại, thay đổi kết cấu phòng tắm nhỏ trở nên đẹp sang trọng và tinh tế…

5 Cách Thông Tắc Vệ Sinh Bồn Cầu Bị Nghẹt NHANH NHẤT, HIỆU QUẢ

Đây là cách thông nhà vệ sinh bị tắc, chữa tắc bồn cầu khá hiệu quả, phù hợp cho các trường hợp bị tắc bồn cầu nhẹ….

Cách diệt mối tận gốc tại nhà hiệu quả. Top thuốc diệt mối an toàn

1. Mối xuất hiện ở đâu? Mối thích gỗ, vì trong gỗ có Cellulose – chất dinh dưỡng cần thiết cho sự sống của chúng. Do đó,…

Tất tần tật về cây hương thảo: Đặc điểm, ý nghĩa và công dụng

1. Giới thiệu về cây hương thảo Cây hương thảo Rosemary – chính xác là một loại thảo mộc thuộc họ bạc hà. Điều thú vị là…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *